MOPAN Suceava

În municipiul Suceava a debutat campania de primăvară pentru plantări de arbori ornamentali. Împreună cu echipa din Primărie a ieșit la plantat, ca în fiecare an, și primarul Ion Lungu. El a spus că vor fi plantați 300 de arbori ornamentali  din speciile brad alb, molid, castan, brad argintiu, pin, tei ,prun roșu si salcâm galben. Vor fi plantați arbori  în  următoarele locații: Parcul central, Parcul Ițcani, alimentara Obcini, pasarelă Burdujeni, Zona Agrement Tătărași, Parc Curtea Domneasca, Parc Steaguri, zona Mitropolie, parcul din fața EON, aliniamente stradale, zona BCR.

”În aceasta perioadă pregătim în  seră si răsadurile de flori. Avem în lucru 267.000 de ghivece si 1100 jardiniere care vor fi plantare după sărbătorile pascale. Ne dori ca si in acest an Suceava să  fie un oraș verde, un oraș al florilor”, a declarat Lungu.

Primarul Lungu a ieșit la plantat arbori. Vor fi plantați 300 de arbori ornamentali, sute de mii de răsaduri de flori și montate 1.100 jardiniere, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava