Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu,  apreciază eforturile firmei de construcții Simion Tehnoconstruct din Botoșani de a finaliza sala de sport de la Școala Generală nr. 10 înainte de termen. Lungu a arătat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că la sala de sport se lucrează foarte bine și că este convins că aceasta va fi dată în funcțiune odată cu începerea noului an școlar. ”Sigur că școala nr. 10 cunoaște o transformare în bine ca toate școlile din orașul nostru. Acolo s-au făcut  lucrări de mansardare care s-au terminat acum doi ani. În acest moment se lucrează foarte bine la sala de sport și sunt convins că la începerea anului școlar va fi dată în funcțiune asta fiind înainte de termenul contractual care este de 15 luni. Este acea celebră firmă Simion Tehnoconstruct care  a făcut creșa de la Fălticeni în timp record și sper să facă un record și la această sală de sport”, a declarat Ion Lungu. Sala de sport de la Școala Gimnazială nr. 10 este finanțată în totalitate de Primăria Suceava.

Firma Simion Tehnoconstruct a pus accent pe siguranța elevilor pe perioada derulării lucrărilor

 

În ceea ce privește investiția de la Școala nr. 10, compania Simion Tehnoconstruct a avansat semnificativ cu lucrările, în momentul de față fiind ridicați deja pereții din cărămidă ai viitoarei săli de sport. Reprezentanții constructorilor au ținut să sublinieze faptul că încă de la începutul lucrărilor s-a pus accent pe siguranța elevilor și a cadrelor didactice, având în vedere că noua construcție este în imediata apropierea a clădirii școlii. Constructorul a arătat că în condițiile în care școala are un teren de sport care este folosit de elevi pentru orele de sport, zona șantierului a fost foarte bine delimitată și protejată pentru a constitui un pericol pentru copii.

De precizat că în noua sală de sport, cei peste 1.000 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 10 vor putea practica baschet, volei, tenis, tenis de masă, aerobic și dansuri. De asemenea, în spațiile de la demisol va fi amenajată și o sală de forță și mobilitate. Potrivit proiectului , sala de sport va avea instalații de climatizare VRV, centrală de tratare a aerului, recuperator de căldură și chiller de răcire și va fi dotată cu panouri solare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava