MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că  pregătește împreună cu directorul general al SC Ambro SA, Paul Koller, constituirea Clubul francofon  al oamenilor de afaceri  din Suceava. Lungu a făcut anunțul după ce a participat la invitatia Camerei de Comerț, Industrie si Agricultură franceze în  România, la Gala CCIFER 2022 de la București.

”La eveniment au participat oameni de afaceri reprezentativi, parlamentari, ministri și nu in ultimul rând Primul-ministru al  României Nicolae Ciucă care a avut o alocuțiune în cadrul evenimentului. Am fost inviat să particip la acest eveniment  datorită faptului că Primăria Suceava a  câstigat  competiția  „Orașe Durabile 2022” organizată de Ambasada Franței. Am avute scurte inrevederi cu ambasadoarea Frantei in România ,Excelenta Sa doamna Laurence Auer, care este Cetațean de Onoare al municipiului Suceava si cu  președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură franceze in România François Coste. O delegație a municipalității sucevene va participa la un schimb de experiență pe probleme administrative, în luna octombrie in orașul francez Grenoble.

În luna mai a avut loc la Suceava un Maraton de business organizat de Camera de comert franceză in România.

Acest lucru arată buna colaborare intre municipaliate si Ambasada Frantei pe de o parte și Camera de comerț franceză in România pe de altă parte. Împreuna cu domnul Paul Koller, directorul general la SC  Ambro SA Suceava, vom consitui Clubul francofon  al oamenilor de afaceri  din Suceava”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Lungu pregătește împreună cu directorul general al Ambro constituirea Clubul francofon  al oamenilor de afaceri din Suceava, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava