Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, respinge variantele ca stadionul Areni să fie folosit de către echipele de fotbal Șoimii Gura Humorului sau Cetatea 1932. Lungu a dezvăluit faptul că recent  primarul comunei Păltinoasa i-a solicitat să pună la dispoziție stadionul Areni pentru Șoimii Gura Humorului. ”A venit la mine domnul primar de la Păltinoasa care este patron sau finanțează prin  firmele lui echipa de fotbal de la Gura Humorului și a solicitat să-i punem la dispoziție stadionul Areni. I-am spus da numai dacă schimbă denumirea într-o echipă din  Suceava. Nu putem noi să dăm stadionul de la Suceava pentru Șoimii Gura Humorului.  Am propus să facă aceste diligențe la FRF iar în măsura în care va aduce această schimbare voi avea discuții cu primarul ales domul Rîmbu cu Consiliul Local să vedem ce este de făcut”,a  spus Lungu.

De asemenea, Ion Lungu respinge și posibilitatea ca echipa Cetatea 1932 înființată de fostul vicepreședinte al ACS Foresta, Marian Bordeianu, să evolueze pe Areni. ”La fel Cetatea 1932. Nu știu de unde a  apărut. Să fie sănătoasă dar domnul Bordeianu care mai dă replici prin ziar face parte din lista lungă a acelor care au îngropat fotbalul sucevean. El nu este nou în fotbalul sucevean. Domnul Bordeianu a mai fost,  el este pe pomelnicul acela lung de persoane care au contribuit la îngroparea fotbalului sucevean. Eu ca primar mi-am făcut datoria și i-am dat bani. Nu sunt de acord ca o echipă care nici nu e înscrisă în Liga 4 să blocheze stadionul Areni. Stadionul Areni este al sucevenilor, al tuturor celor care au nevoie de el dar nu putem să băgăm o echipă privată care vine la Primărie să ia stadionul gratuit și din spate ia banii la părinți că le antrenează copiii. Nu putem face acest lucru.  Eu sprijin și voi sprijni cât voi putea din toate funcțiile  fotbalul sucevean dar trebuie să fim realiști și să mergem pe o idee care să poată duce să avem în perspectivă o echipă performantă de fotbal la Suceava”, a încheiat primarul Sucevei.

Primarul Lungu respinge variantele ca stadionul Areni să fie folosit de către echipele de fotbal Șoimii Gura Humorului sau Cetatea 1932. ”Trebuie să fim realiști și să mergem pe o idee care să poată duce să avem în perspectivă o echipă performantă de fotbal la Suceava”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava