MOPAN Suceava

Primarul Cîmpulungului Moldovenesc, Mihăiță Negură, a început demersurile pentru obținerea avizelor necesare construcției celui de-al doilea tronson al pîrtiei de schi de pe Rarău. Mihăiță Negură a spus că cel de-al doilea tronson al pîrtiei are o lungime de 1,6 kilometri, iar valoarea lucrărilor se ridică la 6 milioane de euro. Cât privește primul tronson, primarul speră să finalizeze construcția pînă la sfârșitul acestui an.

Mihăiță Negură a explicat că pîrtia va putea fi pusă în funcțiune abia după ce va fi omologată. Pe de altă parte, Primăria Câmpulung Moldovenesc caută soluții pentru administrarea investiției. Mihăiță Negură a declarat că există două posibilități. Consiliul Local ar putea să aprobe înființarea unui nou compartiment în primărie pentru administrarea pîrtiei, ceea ce înseamnă angajarea a 15 lucrători. A doua variantă ar fi ca administrarea pîrtiei să fie scoasă la licitație pe SEAP.

Primarul Negură a demarat demersurile pentru obținerea avizelor la al doilea tronson al pîrtiei de schi de pe Rarău, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava