MOPAN Suceava

Noua secție de pishiatrie a Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” din Rădăuți care a fost supusă unor ample lucrări de modernizare a fost inaugurată astăzi în prezența primarului Nistor Tătar, a managerului unității sanitare, Traian Andronachi și a reprezentatului firmei Egger, care a sponsorizat investiția.

Andronachi: ”Domnul primar s-a ținut de cuvânt. În timpul primului mandat de primar a finalizat secția de psihiatrie”

Andronachi a ținut să sublinieze că lucrările au costat 1,4 milioane de lei din care 119.000 de euro din partea firmei Egger drept sponsorizare, 500.000 de lei de la Primăria Rădăuți iar restul din surse proprii ale Spitalului Municipal. El a explicat că lucrările care au constat în înlocuirea acoperișului, a instalațiilor termice și electrice, sanitare, consolidarea zidăriei au demarat în 2016. ”Atunci în noiembrie 2016 îmi aduc aminte că a fost prezent și domnul primar. Deși părea o investiție utopică raportat la toate investițiile care trebuiau realizate într-un timp extrem de scurt în cadrul Spitalului Municipal am promis că vom face și pavilionul mare al secției de psihiatrie. Primisiunea a fost că lucrarea va fi finalizată în timpul primului meu mandat de manager. E drept că nu m-am ținut de cuvânt și nu am finalizat lucrarea la secția de psihiatrie în timpul mandatului meu însă domnul primar s-a ținut de cuvânt. În timpul primului mandat de primar a finalizat secția de psihiatrie”, a declarat Andronachi. El a arătat că este o mândrie că a putut finaliza lucrările cu atât mai mult cu cât a existat și starea de urgență determinată de pandemia de coronavirus când Spitalul Municipal Rădăuți a trebuit să facă față afluxului foarte mare de pacienți din județ ca urmare a închiderii celorlalte spitale.

Tătar a mulțumit sponsorului și echipei medicale a Spitalului Municipal Rădăuți pentru această remarcabilă realizare

Primarul Nistor Tătar a ținut să mulțumească sponsorului și echipei medicale a Spitalului Municipal Rădăuți pentru această remarcabilă realizare și a promis că în următorul mandat va moderniza clădirea în care funcționează secțiile contagioase și pneumologie. ”Mulțumesc sponsorului pentru tot ce face pentru municipiul Rădăuți pentru că nu a sprijinit doar spitalul ci și lucrările la noua pistă de atletism, ne-a ajutat în lupta cu covidul și în multe alte situații. Sperăm să colaborăm și în continuare la fel ca până acum. Mulțumesc conducerii spitalului pentru implicare. Probabil că în următorul mandat voi moderniza clădirea în care funcționează secțiile contagioase și pneumolgie având în vedere că am fost internat acolo când am avut coronavirus și știu ce e de făcut”, a declarat Tătar.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava