MOPAN Suceava

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a premiat, duminică, 21 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Este pentru al doilea an consecutiv în care Primăria Vicovu de Sus premiază cuplurile de aur din oraș. Anul trecut acest eveniment a fost organizat în premieră pentru orașul Vicovu de Sus.

Evenimentul de duminică, 26 martie, a început cu un concert de pricesne și cântece pascale, intitulat „La umbra Crucii Tale”. Pe scenă au urcat tineri interpreți din orașul Vicovu de Sus și din localitățile învecinate. La finalul concertului, primarul Vasile Iliuț le-a oferit o surpriză cuplurilor de aur premiate, precum și tuturor celor prezenți, pe scenă urcând îndrăgita interpretă Oana Bogza Pintea, care a susținut un frumos recital de pricesne. La finalul recitalului, Oana Bogza Pintea a spus: „am venit din Ardealul meu cu pricesnele cu care am crescut și pe care le-am adus să vi le dăruiesc din toată inima, cu multă emoție și cu dorința de a alina și a mângâia sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră, cei care ați venit să ne întâlnim aici la o frumoasă sărbătoare organizată de domnul primar. Vreau să îi mulțumesc domnului primar pentru că este un adevărat român și un adevărat creștin. Dumnezeul este unul și asta trebuie să înțelegem cu toții pentru ca lumea să fie mai bună. Vă mulțumesc”.

După recitalul de pricesne al Oanei Bogza Pintea, primarul din Vicovu de Sus a premiat cele 21 de cupluri care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsătorie, fiecare dintre acestea primind o diplomă aniversară, un buchet de flori și o sumă de bani din partea primăriei. „Nu pot decât să vă mulțumesc dumneavoastră celor care astăzi împliniți 50 de ani de căsătorie. Vă urez în continuare sănătate și să rămâneți în continuare un exemplu pentru noi, generația tânără. Ați făcut și ați lăsat lucruri frumoase în viața dumneavoastră. Nu putem decât să vă mulțumim, să vă dorim sănătate, bucurie și tot ce e mai bine și mai frumos. Doamne ajută, sănătate dumneavoastră și celor de acasă și să aveți Sărbători Pascale binecuvântate și fericite alături de cei dragi”, a transmis primarul Vasile Iliuț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava