MOPAN Suceava

Primarul PNL din Dolhasca, Decebal Isachi, a anunțat că a hotărât să renunțe la sărbătorirea Zilelor Orașului și ca banii destinați evenimentului, respectiv 80.000 de lei, să fie folosiți pentru reabilitarea drumurilor și podețelor avariate de inundații. El susține că a luat această decizie din cauza fondurilor mici primite de la Guvern pentru refacerea infrastructurii calamitate.

Primarul a scris pe pagina sa de Facebook: „Vreau să comunic o decizie pe care am luat-o astăzi după ce mi s-a comunicat suma de la Guvernul României și al tuturor românilor, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a podețelor calamitate în urma precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă. Orașul Dolhasca a primit generoasa sumă de 16.000 de lei, mulțumesc pe această cale celor care s-au gândit că acești bani sunt suficienți pentru a rezolva măcar în parte avariile care s-au constatat în urma vizitei în teren a comisiei mixte, Prefectură, ISU, SGA Suceava și a specialiștilor în drumuri, dar sînt buni și ăștia la ceva. Am luat decizia, pe care oricum aș fi luat-o, să propun în ședința de consiliu, rectificarea bugetului în vederea transferului de sume care au fost alocate pentru organizarea ,,Zilelor orașului Dolhasca” către repararea drumurilor de pe raza orașului și a satelor aparținătoare. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper ca la anul, dacă vremea ne ajută, ca și vremurile și o să avem și bani în buget, să reușim să organizăm acest eveniment împreună cu dumneavoastră și pentru dumneavoastră”.

Zilele orașului Dolhasca erau programate în perioada 18-19 august. Propunerea de realocare a celor 80.000 de lei va fi dezbătută în ședința de Consiliu din 31 iulie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava