Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul PSD al comunei sucevene Udeşti, Săvel Botezatu, rămîne în arest într-un dosar privind fraudarea fondurilor europene. Hotărîrea a fost luată astăzi de Curtea de Apel Suceava şi este definitivă. În arest va fi menţinută şi Marinela Borza, casiera Primăriei Udeşti şi preşedinta Asociaţiei Crescătorilor de Animale „Oadeci” din comună. Camera de Consiliu a Curţii de Apel a respins ca nefondate contestaţiile formulate de cei doi împotriva deciziei din 5 decembrie a magistraţilor Tribunalului Suceava prin care s-a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Tot prin hotărîrea de astăzi, primarul şi casiera sînt obligaţi să plătească statului cîte 200 de lei, reprezentînd cheltuieli judiciare. Săvel Botezatu şi Marinela Borza sînt acuzaţi de procurorii anticorupţie de fraudarea fondurilor europene prin obţinerea ilegală de subvenţii în valoare de aproximativ 1,2 milioane de lei de la APIA.

Prefectul judeţului Suceava Florin Sinescu, a constatat miercuri suspendarea mandatului de primar al comunei Udeşti, până la încetarea măsurii arestării preventive, perioadă în care atribuţiile  vor fi preluate de către viceprimarul comunei.

Primarul PSD al comunei Udeşti, Săvel Botezatu, rămîne în arest.El a fost suspendat din funcție, 7.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava