MOPAN Suceava

Suntem cu toții consternati, oripilați, dar totuși privim cu detașare… Nooo… Noua chiar nu ni se poate întâmpla! Targu’ Mures e departe de noi… Ce credeți??? E mai grav și urgent de cât am crede… Asa au crezut și strămoșii noștri, nu de mult, 60 de ani le-a luat unor adepți ai eugenismului, și atunci ca și acum totul a început de la progresele uimitoare ale ştiinţei care au marcat secolul trecut şi care au aprins, la nivel mondial, imaginaţia cercetătorilor, dar şi a politicienilor preocupaţi să contribuie la construirea unei lumi mai bune! Istorie este ciclica și repetitiva.

Revenim la anul electoral 20-20, luam una bucata primar, medic la origini, adăugăm, 1 mandat de prefect al județului, 4-5 mandate de primar, de prin 2000 se perinda și sta cocoțat ca un Griphon la Primăria Tg. MUREȘ, mai adăugăm 1 titlu de Omul Anului 2008 și cireașa de pe tort o ancheta a DNA prin care si- prejudiciat concetățenii cu vreo 3 milioane de euro și rezulta un mega model de succes politic ce și-a scris rezoluția pentru noul an taman pe cei mai vitregiti de soarta, noi romii!

Dorin Florea, ca despre el este vorba, și-a redactat manifestul în 4 puncte, un fel de MEIN KAMPFT ratat împotriva romilor și a ratei natalității crescute din ultimii 30 de ani! Acesta susține tare și răspicat, ca un mojic pe propria plantație :

„„Eu am (la Tg. Mureș-n.r.) cel mai mare număr de țigani din țară (…) Țiganii sunt o problemă serioasă a României și ne facem că nu vedem?! (…) De când i-a dezrobit Cuza, au rămas la fel”, a spus el, precizând că „dacă văd trei copii la cerșit, în rețele de pedofilie, sunt nebunsă nu intervin ca stat și să las peseama Justiției”.

Din păcate nu este prima data când acest specimen abject are reacții naziste la adresa comunității romilor și țin sa va amintesc ca Florea a fost amendat în mai 2013, cu suma de 4.000 de lei, după ce a afirmat public, că romii care comit infracţiuni în străinătate ar trebui disciplinaţi acasă prin politici clare, susținând la acel moment :
„ce a îngrijorat foarte tare a fost modul primitiv în care s-au comportat anumiți cetățeni ai noștri, majoritatea țigani, care s-au dus cu obiceiurile țigănești de aici în alte părți. Și pe mine m-ar deranja să-mi apară o șatră în fața casei. Trebuie să recunoaștem acest lucru: trebuie să-i disciplinăm acasă prin politici clare”.
Daca pe dumnealui atât îl duce mintea, ținem sa ii transmitem ca noi romii nu putem sa avem ceva cu el, nivelul lui fiind sub nivelul marii, urandu-i în cor și la unison, Puie Florea!

Dumitriu Lucian

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Editorial
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava