MOPAN Suceava

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a anunțat că a luat la cunoștință că municipalitatea din Cernăuți s-a mobilizat sub auspiciile legii marțiale, pentru a furniza sistemele de bază ale vieții comunității și de protecție a populației civile. În acest scop, a spus Popoiu, Consiliul Orășenesc Cernăuți a solicitat asistență umanitară pentru produsele necesare, tehnică, echipamente și obiecte. Astfel, acesta menționează că este nevoie de alimente neperisabile, rații de luptă, saltele, saci de dormit, corturi mari, veste antiglonț, căști.

În ceea ce privește necesarul de echipamente medicale și medicamente se solicită resurse de îngrijire primară (echipamente de prim ajutor), atele medicale, garouri medicale, medicamente hemostatice, analgezice sau echipament chirurgical.

Totodată se solicită echipamente precum stație hidraulică combustibil GPV 13 (Stanley) cu furtun de mare presiune cu lungime de 10 m, cu BRS, pompă hidraulică submersibilăSP35 (DOA), două generatoare Diesel de 45 kW trifazat 0,4 kW, două generatoare Diesel de 100 kW trifazat 0,4 kW, două generatoare Diesel de 120 kW trifazat 0,4 kW, un generator Diesel de 160 kW trifazat 0,4 kW, 10 generatoare electrice 5 kW, două stații electrice combustibil cu un cilindru de 40 m, cinci agregate integrate, cinci mașini cu manipulatori, patru mașini pentru transport persoane, 5 furtunuri de presiune cu diametrul de 110 mm, lungime de 40 m, patru furtunuri de mare presiune pentru instalații hidraulice, diametru de 12 mm, lungime 10 m, 12 rezervoare de apă cu un volum de 7-7,5 metri cubi, 10 rezervoare din apă mobil pentru apă cu un volum de 3-5 metri cubi, generatoare diesel, mijloace de încălzire autonomă, filtre de apă, mijloace pentru depozitarea apei în structuri de protecție, instrument mecanizat pentru demantelarea molozului și sisteme de iluminat.

”Pe această cale vreau să mulțumesc din suflet tuturor voluntarilor care activeaza in punctul de sprijin al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Siret amplasat în Vama Siret pentru refugiații din Ucraina, multi dintre ei care vin chiar din regiunea Cernauti. Sunt cu adevărat impresionat de mărinimia și deschiderea de care a dat dovadă comunitatea și apreciez în mod deosebit activitatea voluntarilor care s-au organizat în mod impecabil în aceste momente de criză”, a transmis Adrian Popoiu.

Primarul Siretului face public necesarul de produse care trebuie adunate pentru a fi trimise spre Cernăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava