Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a avut astăzi discuții cu cetățenii din blocul de pe strada Tipografiei unde avut loc explozia, la întâlnire fiind prezentă și președinta Asociației de Proprietari, Bordeianu Iuliana.

”I-am solicitat doamnei președinte sa facă o evaluare a pagubelor de pe scara blocului să putem acorda un sprijin financiar pentru înlocuirea geamurilor și a ușilor afectate. Totodată se lucrează la evaluarea pagubelor din apartamentul afectat de explozie”, a  spus Lungu.

El a adăugat că a participat și la o ședința a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, unde s-a stabilit realizarea unei comisii mixte formată din reprezentanți ai Prefecturii, ISU, ITM, Delgazgrid , ai Primăriei  municipiului Suceava , Asociației de Proprietari etc. pentru verificarea instalațiilor de încălzire si gătit la gazul metan din clădirile care funcționează in condominiu. „Așteptăm să primim evaluarea valorică totală a pagubelor pentru a le aproba în Consiliul Local”, a  conchis primarul.

 

Primarul Sucevei promite sprijin financiar pentru acoperirea pagubelor produse de explozia din blocul de pe strada Tipografiei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava