• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pentru urgentarea finalizării lucrărilor de investiții, aflate în curs de realizare în municipiu, începând cu data de 14 august în fiecare zi de marți din săptămână, la ora 8.00, va avea loc Comandamentul pe investiții la sediul primăriei, a anunțat primarul Ion Lungu. ”Vor participa la acest comandament reprezentanții firmelor care lucrează la următoarele obiective de investitii: reabilitare Statuia ecvestră a lui Ștefan cel Mare; alimentare energie electrică Cartier Europa; asfaltare străzi Cartier Europa; reabilitare rețele termice; asfaltare străzi M.Sadoveanu și Bogdan Voda; modernizare Piața Burdujeni; reabilitare rețea apă strada Traian Țăranu; utilități blocuri ANL; gard cimitir Pacea vechi. Am convingerea că stadiul lucrărilor de investiții vor înregistra o dinamică în perioada următoare, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când am organizat aceste comandamente”, a spus Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava