Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei mai buni elevi de liceu din Liteni au fost premiați, astăzi, de primarul orașului, Tomiță Onisii. În total, 17 elevi din cele patru clase de liceu au primit burse școlare de merit din partea Primăriei și Consiliului Local Liteni. Înmânarea burselor s-a făcut în curtea Liceului „Iorgu Vârnav Liteanu”, unde au fost luate toate măsurile de igienă și distanțare socială.

Tomiță Onisii a subliniat faptul că toți elevii premiați reprezintă emblema acestei școli și i-a felicitat pentru rezultatele obținute în anul școlar care s-a încheiat. „Merită mult mai mult acești copiii pentru că sunt emblema școlilor din Liteni. Toți elevii care au cele mai mari medii din cei patru ani de liceu sunt premiați tocmai pentru a lansa un concurs între ei și a aduce rezultate cât mai bune. Pentru că prin rezultatele lor, vedeți că școlile din Liteni sunt la un nivel destul de bun. Și nu spun eu acest lucru, ci o spun statisticile. Acest fapt ne bucură și încercăm să-i sensibilizăm și să îi premiem și cu acest stimulent. Ei prin natura lor oricum învață, numai că este bine câteodată să ne aducem aminte de cei care fac aceste eforturi. Sunt mulți copii care au o stare materiale mult mai precară și sunt sprijiniți prin măsurile oferite de statul român. Iar noi aici pe plan local am crezut că este foarte bine să îi premiem pe acești copii care muncesc și care ne ridică rezultatele școlilor din Liteni”, a spus Tomiță Onisii. El a evidențiat faptul că primăria s-a implicat în permanență în modernizarea unităților școlare din orașul Liteni, drept dovadă stând și investițiile finalizate dar și cele care se află în realizare în acest moment. Primarul din Liteni a spus că astăzi au fost premiați elevii din toate cele patru clase de liceu, de la a IX-a la a XII-a.

De asemenea, directorul liceului, Alina Manolache, a ținut să le mulțumească elevilor pentru efortul depus în acest școlar, în special în al doilea trimestru, care s-a suprapus pe perioada pandemiei. „Sunteți mândria comunității. Mulțumim pentru efortul pe care l-ați depus în acest an școlar, atât voi cât și părinții voștri. Voi reprezentați prezentul și să știți că noi ne punem toate speranțele în forțele voastre, pentru că tot voi reprezentați și viitorul nostru. Felicitări și succes”, le-a transmis Alina Manolache elevilor premiați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava