MOPAN Suceava

Primăria și Consiliul Local Adâncata au sărbătorit patru cupluri de aur din această comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 15 august, de sărbătoarea Sfintei Maria, la biserica veche din lemn „Sf. Dumitru” din Adâncata, acolo unde cele patru cupluri de aur au fost întâmpinate de primarul din Adâncata, Viorel Cucu. Pentru început, preotul paroh Mitu Pascal a oficiat o slujbă de mulțumire, după care acesta le-a urat viață îndelungată și lipsită de greutăți atât celor patru cupluri, cât și familiilor acestora.

În cuvântul său, primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a spus că se simte onorat că se află în fața celor patru cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și le-am mulțumit pentru tot ceea ce au făcut pentru această comună. „Sunt onorat și bucuros că sunt în fața dumneavoastră în calitate de primar al comunei Adâncata, împreună cu viceprimarul. Suntem alături la un moment deosebit din viața dumneavoastră, împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Înseamnă o viață de om. Înseamnă lucruri lăsate pe acest pământ, lucruri frumoase care rămân în urma dumneavoastră, copii, nepoți și nu în ultimul rând partea materială. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul că astăzi sunteți prezenți cu toții, cele patru familii, pentru a onora cum se cuvine această zi deosebit de importantă”, a spus Viorel Cucu. El le-a urat tuturor să aibă o viață fericită și „le-a promis” că îi așteaptă și la împlinirea a 75 de ani de la căsătorie.

„Nu pot decât să mă plec în fața dumneavoastră, să vă mulțumesc pentru că astăzi sunteți alături de noi. Sunteți oameni gospodari, oameni care fac cinste comunității noastre. Și mă bucură că suntem în acest lăcaș sfânt, împreună cu părintele paroh, în această bisericuță, o operă de artă spunem noi, biserica veche, care a fost restaurată. Și sperăm cât de curând să fie resfințirea bisericii, un loc drag nouă și de aceea aici când venim ne încărcăm sufletește și ne simțim mai aproape de Dumnezeu”, a mai spus primarul din Adâncata. Acesta le-a oferit fiecăruia dintre cele patru cupluri de aur câte un cadou și un premiu în bani în numele Primăriei și al Consiliului Local Adâncata.

Viorel Cucu a mai spus că de când este primar în Adâncata a sărbătorit aproximativ 100 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava