Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul PNL al comunei Adâncata, Viorel Cucu, a declarat că îl susține pe premierul României Florin Cîțu în implementarea Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. De asemenea, Viorel Cucu a spus că este unul dintre primarii suceveni care va sprijini candidatura lui Florin Cîțu pentru președinția PNL. Cucu a spus că Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este absolut necesar pentru dezvoltarea comunităților locale, așa cum au fost și celelalte programe de dezvoltare. „Suntem bucuroși că se inițiază acest program. Eu am fost și sunt practic unul care voi merge pe moțiunea lui Florin Cîțu. Practic, acest program mie ca și comună mi-a dat curaj. Și toate programele naționale de dezvoltare ne-au dat curaj. Și dacă avem școli și un dispensar noi, le avem datorită acestor programe naționale de dezvoltare. Noi suntem comunități mici care nu avem posibilitatea de a se dezvolta. Nu suntem precum comunele de lângă București, Afumați, Chiajna, Voluntari, sau altele și depindem foarte mult de aceste programe”, a spus Viorel Cucu. Primarul din Adâncata a criticat și atitudinea celor de la USRPLUS cu privire la ieșirea de la guvernare, dar în special pentru că nu au susținut acest Program Național de Investiții. „USRPLUS este cel care nu a vrut acest program, pentru că nici nu au primari. Am înțeles că sunt vreo 56 de primari USR în toată țara, iar ei practic nu se gândesc nici măcar la primarii lor care au nevoie de dezvoltare a comunităților pe care le conduc. Dacă vor să iasă de la guvernare e treaba lor. Pe mine nu mă interesează ce dorește USR. Pe mine mă interesează ca cetățenii din comuna mea să fie aibă apă și  canalizare și alte investiții”, a declarat Viorel Cucu.

El a subliniat faptul că prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” se vor realiza investiții pe proiecte extrem de importante pentru comunitățile locale. „Acest program înseamnă apă, canalizare, gaz și apoi drumuri. Exact ce ne trebuie nouă. Noi nu am cerut altceva. Eu cel puțin nu am cerut bazine de înot, echipă în divizia A sau stadion de 100 de milioane de euro. Pe noi ne interesează apă, canalizare, gaz și drumuri. Pentru acest lucru îl susțin până la capăt pe Florin Cîțu”, a mai spus Viorel Cucu.

Primarul Viorel Cucu consideră că Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este vital pentru comunitățile locale. „Îl susțin până la capăt pe Florin Cîțu”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava