• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pentru că începutul anotimpului verde este despre feminitate și frumusețea ei, Iulius Mall Suceava sărbătorește doamnele și domnișoarele și le premiază cu daruri în ton cu pasiunile lor.

„Primăvara revine pentru tine”! Este campania prin care Iulius Mall Suceava spune „la mulți ani” femeilor și le complimentează pentru frumusețea, gingășia, dedicarea, curajul și personalitatea lor. Știm că împarți cu noi pasiunea pentru shopping, așa că suntem pregătiți să te surprindem cu cele mai inspirate cadouri de Ziua Internațională a Femeii. În perioada 1 – 8 martie 2019, dacă faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava, te poți înscrie la tombola specială, la Centrul Info.

Zilnic, primii 180 de participanți sunt răsplătiți cu un premiu instant: bijuterii din aur Atlantis Gold, sesiuni de înfrumusețare la Salon Carmen Style, vouchere pentru accesorii Repargo, invitații la cafeneaua Kups, produse cosmetice Gerovital, praline de ciocolată sau băuturi răcoritoare.

Cu cât cumperi mai mult, cu atât cresc șansele de câștig! Dacă norocul îți surâde, te vei număra printre câștigătoarele celor 24 de brățări Pandora, accesorizate cu charm. Extragerile pentru bijuteriile care au cucerit doamnele și domnișoarele din întreaga lume vor avea loc în fiecare zi de desfășurare a campaniei. În plus, zilnic, în perioada 4 – 8 martie, prin tragere la sorți, va fi acordat câte un set de beauty de la Gerovital, pentru răsfăț complet.

Nu uita! „Primăvara revine pentru tine” și îți aduce cadouri strălucitoare, la Iulius Mall Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava