MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu a reiterat astăzi în cadrul conferinței de presă săptămânale că prioritatea de grad zero a instituției în acest an este aceea de a moderniza cât mai multe străzi arătând că municipalitatea dispune de un buget record pentru reparații și investiții la străzi de 10 milioane de euro. Lungu a precizat că într-o primă fază vor fi reabilitate 35 de străzi. Astfel, 16 străzi vor beneficia de covor asfaltic acestea fiind: prof. Leca Morariu, Grădinilor, Aleea Saturn, Aleea Venus, Luceafărului, Fagului,  Oituz, Ștefan Dracinschi, Ștefan Tomșa, doamna Maria Voichița, Miron Costin, Tipografiei, Ion Neculce, Păcii, Bujorului și I.L. Caragiale. Restul de 19 străzi vor suferi reparații  acestea fiind: Ștefăniță Vodă , Luca Arbore, Anastasie Crimca, 6 Noiembrie, I.G. Sbiera, Ion Creangă,  Nicolae Labiș, Veronica Micle, Teilor, Aleea Jupiter, Aleea Lalelelor, Dimitrie Cantemir, Șeptilici,  prof. Gavril Tudoraș, Stațiunii, Rulmentului, Prieteniei, Călimani și Amurgului.

Ion Lungu a menționat că a avut deja o primă discuție cu reprezentanții firmelor de construcții SUCT, Florconstruct, Autotehnorom și Symmetrica de la care a primit asigurări că vor aduce suficientă forță de muncă pentru a asfalta cât mai multe străzi în acest an. ”Deja pe străzile Ștefăniță Vodă și Luca Arbore firmele au început să pregătească străzile, se pot monta bordurile iar Symmetrica poate repara trotuarele. Vrem să asfaltăm cât mai mult în acest an și sper ca constructorii să se țină de cuvânt. Ne vom ține de constructori să aducă forță de muncă suficientă pentru a asfalta cât mai mult în acest an”, a  declarat primarul Sucevei.

Primele 35 de străzi din Suceava intră în programul de modernizare. Lungu: ”Ne vom ține de constructori să aducă forță de muncă pentru a asfalta cât mai mult în acest an”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava