Concert pascal
MOPAN Suceava

Râni adânci au rămas în sufletul lui Ionuţ Iftimoaie după ce joi seară concurenţii reîntoşi în ogradă s-au aliat şi l-au scos din „Ferma Vedetelor”. Luptătorul a fost eliminat după ce 8 dintre cei 11 foşti fermieri i-au acordat votul negativ, notează click.ro.

A muncit pe brânci la „Ferma Vedetelor” şi a transformat radical locul, însă munca depusă nu a contat prea mult pentru foştii concurenţi. Chemaţi special de acasă pentru a elimina una dintre cei cinci vedete rămase în lupta pentru marele premiu, de 50.000 de euro, cei 11 fermieri au împărţit reproşuri Vicăi Blochina şi lui Ionuţ Iftimoaie. Dacă fosta balerină s-a ales cu trei voturi negative şi a avut emoţii mari fiind la un pas de eliminare, Ionuţ Iftimoaie a fost făcut praf de foştii concurenţi. Chiar dacă a muncit cel mai mult, luptătorul nu a fost cruţat. A participat la bârfă, iar acest lucru l-a costat enorm. Concurentul eliminat a plecat dezamăgit, iar la scurt timp după ce a încasat lovitura, a publicat un mesaj plin de regrete pe contul lui de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/primele-declaratii-ale-lui-ionut-iftimoaie-dupa-ce-fost-eliminat-de-la-ferma

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava