MOPAN Suceava

Piața de retail autohtonă deja freamată în așteptarea schimbărilor legislative anunțate. Conform ultimelor decizii ale Guvernului, la 1 iunie 2018, casele de marcat cu jurnal electronic vor deveni obligatorii pentru firmele mijlocii şi mari, iar de la 1 august 2018, și pentru cele mici.

Pentru a veni în sprijinul clienților săi, Magister Software a dezvoltat, în colaborare cu producătorii autohtoni de echipamente fiscale, primul pachet fiscal complet, produs integral în România și adaptat normelor metodologice aprobate recent prin HG Nr 804/2017.

Construită pornind de la noua versiune SmartCash POS 6, soluția propusă este omologată pentru distribuție pe baza vechii legislații a caselor de marcat, în două variante și include deja mare parte din funcționalitățile solicitate de noua legislație.

Noua ofertă Magister permite tuturor utilizatorilor SmartCash achiziția noilor modele de case de marcat, beneficiind de firmware upgrade, în momentul reomologării pe baza noii legislații. Astfel, investiția noilor clienți în echipamentul fiscal este protejată, aceștia urmând a-l folosi în continuare, cu modificări minore, și după lansarea oficială pe piața a noilor modele de case de marcat cu jurnal electronic.

Având în vedere termenul strâns stabilit de Guvern pentru înlocuirea vechilor case de marcat cu modele noi, achiziționarea din timp a noilor modele de imprimante fiscale și a soluțiilor software compatibile, oferite de Magister Software și rețeaua sa națională de parteneri certificați, reprezintă o prioritate pentru toți retailerii care doresc să evite aglomerarea preconizată pentru jumătatea anului viitor, în condițiile în care schimbările legislative vor fi obligatorii pentru desfășurarea activității în retail.

Actualizarea la cea mai nouă versiune SmartCash POS este disponibilă în mod gratuit pentru toți utilizatorii cu abonamente valabile la sistemul de actualizări al platformei.

Furnizorii de soluții specializate pentru retail avertizează că numărul ridicat al instalărilor într-un timp relativ redus poate reprezenta un factor major de risc pentru comercianți și le recomandă acestora să se pregătească din vreme, alegând case de marcat fiscale, cu posibilitate de upgrade.

Suita SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, este, în prezent, cea mai raspândită platformă software pentru retail din România. Platforma se adresează atat comercianților independenți, furnizorilor de produse și servicii din HoReCa, precum și rețelelor comerciale cu un număr mare de unități, în continuă expansiune și cu o largă răspândire teritorială. www.smartcash.ro

Înființată în 2002 și având capital integral românesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și furnizor de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al unităților comerciale mici și mijlocii. În cei 15 ani de activitate, Magister a asigurat / contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava