MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu și Anna Lesko au dezvăluit primele imagini de la programul de Revelion pregătit de Pro TV. Ultimul program special pe care Pro TV l-a filmat pentru noaptea dintre ani a fost pentru a întâmpina anul 2014. S-a numit Magic Show, cu Andra şi Cătălin Măruţă. A urmat un șir lung de concerte în aer liber și filme de acțiune, postul de televiziune renunțând să se mai bată cu Antena 1 și Dan Negru pentru audiența de la miezul nopții, notează click.ro.

Pentru anul acesta, Pro TV și-a făcut curaj să înfrunte ”măștile” lui Dan Negru, cu un program prezentat de Pavel Bartoş şi Raluka, cântăreaţă şi jurată SuperStar. Printre vedetele care vor evolua de Revelion la Pro TV se numără nume grele ale showbiz-ului românesc, cu mare priză la public – Mihaela Rădulescu, Anna Lesko, Monica Bârlădeanu, Matilda Pascal Cojocărița, Theo Rose, Vlăduța Lupău, Irina Rimes, Majda.

Mihaela Rădulescu a dat câteva indicii, pe pagina personală de Instagram, cu un mesaj feminist foarte puternic. Vedeta a făcut trimitere și la lupta inegală dintre bărbați și femei în industria divertismentului, prefațând astfel înfruntarea cu Dan Negru de Anul Nou. ”În showbiz, să te opui unui bărbat cu putere de decizie, înseamnă să fii trecută pe linie moartă. Să nu râzi la glumele sexiste proaste ale colegilor bărbați (unii, cei la care te aștepți… cel mai mult), se traduce cu a nu fi de gașcă sau a fi arogantă, fițoasă.”, e parte din mesajul Mihaelei Rădulescu, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-primele-imagini-din-programul-de-revelion-cu-care-pro-tv-vrea-sa-l-bata-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava