Concert pascal
MOPAN Suceava

După o căsnicie de 15 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan! La scurt timp, au apărut și primele poze cu antrenorul Universității Craiova alături de amanta Corina Caciuc, femeia care ar fi însărcinată în patru luni și care îi va face încă un băiat antrenorului Universității Craiova. El mai are doi băieți, cu alte două femei, notează click.ro.

Toată lumea s-a întrebat cine este femeia care a reușit să dinamiteze mariajul sexy-impresarei Anamaria Prodan. Click! a intrat în posesia unor poze cu amanta Corina Caciuc din tinerețe, când tânăra, acum în vârstă de 29 de ani, nu beneficiase de măiestria medicilor esteticieni. Corina este, practic, de nerecunoscut! Avea părul blond platinat pe atunci și câteva kilograme bune în plus. În fotografiile ajunse printr-un e-mail pe adresa redacției Click!, amanta lui Reghe apare în compania a diverși bărbați, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi cunoscut, se pare, chiar în Dubai. Click! a intrat și în posesia unui filmuleț incendiar în care tânăra execută niște mișcări de dans, la o petrecere cu mai mulți admiratori.

Despre Corina Caciuc, iubita actuală a antrenorului Universității Craiova, se știe că este născută în Deva, într-o familie cu venituri modeste, provenită dintr-o localitate din județul Botoșani și stabilită în Hunedoara cu mulți ani în urmă, potrivit Wowbiz.ro.

Corina a locuit o perioadă destul de lungă în Dubai, acolo unde l-a și întâlnit, de altfel, pe Reghe.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-primele-poze-cu-corina-caciuc-tinerete-incredibil-cum-arata-netunata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava