Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucuria, colindele, zăpada, mirosul de scorţişoară şi cozonaci prevestesc venirea sărbătorilor de iarnă. Cu acest prilej, în cadrul proiectului „PRIMEŞTE CĂLDURA, OFERIND” se doreşte sensibilizarea cetăţenilor cu privire la persoanele instituţionalizate, copii, vârstnici şi la familiile nevoiaşe ce se confruntă cu un fenomen întâlnit foarte des în ziua de azi şi anume sărăcia.

Campania are ca drept scop implicarea societăţii, instituţiilor, organizaţiilor în a participa direct sau contribuind la activităţile care dorim să le desfăşurăm şi să colectăm jucării, alimente şi bani pentru: Centrele de plasament şi case de tip familial; Centrele rezidenţiale şi de recuperare a persoanelor vârstnice, familiile nevoiaşe din judeţul Suceava.

Campania se desfăşoară în perioada 27 Noiembrie 2013 – 06 Ianuarie 2014, timp în care vor fi amplasate urne pentru jucării, alimente, bani şi alte daruri în instituţiile partenere la acest proiect; la sediul ASCOR filiala Suceava (Str. Universităţii, caminul 2, partier, camera 16, loc. Suceava, tel. 0743 411 683) sau la Fundaţia Umanitară Geana (str. Iorg Toma, Nr. 149, loc. Vama, jud. Suceava, tel. 0747 58 67 85).

De asemenea, puteţi trimite bani în contul bancar:

ASCOR filiala Suceava – RO42CECESV0130RON0832558

F.U. Geana – RO81BPOS34106341531RON01 , specificând numele dumneavoastra şi motivul depunerii „Pentru campania de Crăciun”.

Până în prezent sau stabilit următoarele activităţi;

ASCOR Suceava în colaborare cu Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” vor desfăşura o activitate pe data de 6 Decembrie la Centrul de copii „Sf. Gheorghe” din Dolhasca şi pe data de 20 Decembrie la Azilul de bătrâni Bogdăneşti, din judeţul Suceava.

Fundaţia Umanitară GEANA se ocupă de un caz social a unui beneficiar din Centru rezidenţial pentru bătrâni din Vama, jud. Suceava şi vor face cadouri pentru copii şi tinerii din Centrul de recuperare “Laurenţia Ulici” din Gura Humorului.

ASCOR Suceava împreună cu Şcoala Generală Nr. 4 Suceava vor desfăşura o activitate la Azilul de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava

Colegiul Tehnic „Mihai Bălcescu” din Fălticeni va bucura sufletele vârstnicilor din Azilul de la Groşi, com Boroaia, cu un mic cadou, o scenetă de teatru şi un recital de colinde.

Şcoala generala Nr. 8 cu Grădiniţa „Gulliver” vor face o coletă pentru un caz social cu 3copii aflaţi în grija bunicilor, orfani de mamă şi părăsiţi de tată, din Suceava.

Vă aşteptăm şi pe voi să participaţi alături de noi, cu mic cu mare oferind un dar şi un zâmbet cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava