MOPAN Suceava

În această perioadă complet nouă, în care regulile de distanțare socială și măsurile de protecție impun o serie de schimbări semnificative în viața tuturor, Saint-Gobain oferă o soluție inovatoare adaptată noului context: panourile cu protecție anti-virus și anti-bacterii PrimeView Protect.

PrimeView Protect este un perete despărțitor din sticlă ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurând astfel distanțarea socială recomandată între persoane. Mai mult decât atât, peretele despărțitor din sticlă este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminuează riscul de contagiune și permite respectarea măsurilor de protecție impuse de autorități.

„De-a lungul timpului, am traversat perioade turbulente care au testat rezistența companiilor și organizațiilor. Criza sanitară prin care trecem cu toții este una dintre acestea. De peste 350 de ani, depășim împreună toate provocările, fiind susținuți de expertiza noastră, de poziția noastră solidă pe piețe puternice, de spiritul nostru de inovație și de valorile care ne unesc. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare și inovație, ne dorim să dezvoltăm întotdeauna produse sustenabile care să asigure confortul, starea de bine, securitatea și durabilitatea. PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spațiile în care se aplică regulile de distanțare socială, fie că vorbim despre spitale și farmacii, birouri, recepții, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat în România, în situl nostru industrial Pietta Glass Working din Vălenii de Munte, cu sticlă specială produsă la fabrica noastră Saint-Gobain Glass din Călărași”, declară Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.

Printre beneficiile pe termen lung ale pereților despărțitori PrimeView Protect se numără:

  • Confort vizual: transparență ridicată, reflexie redusă, rezistență la zgârieturi, absența îngălbenirii în timp.
  • Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil
  • Confort termic: evită apariția efectului de seră în spațiile exterioare
  • Costuri reduse de întreținere și proprietăți sanitare desăvârșite: sticla este ușor de curățat și dezinfectat, este rezistentă la agenții de curățare obișnuiți, precum și la acțiunea focului. Suprafața netedă permite eliminarea rapidă a germenilor și microorganismelor prin curățare.

Acestor beneficii li se alătură și aspectul estetic potențat de suprafața perfect netedă, cu calități optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparență, reflexia foarte scăzută și redarea nedistorsionată a culorilor.

Kit-ul PrimeView Protect conține un ecran din sticlă, două suporturi din sticlă și un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesităților, produsul vine în două variante: Standard Protect – caracterizat prin reducerea expunerii la germeni și Glass Pass – dedicat birourilor și ghișeelor, pentru ca transferul hârtiilor și mărfurilor să aibă loc în siguranță. În plus, acesta poate fi montat cu ușurință pe orice suprafață netedă (lemn, sticlă), datorită benzii adezive cu două fețe.

Despre Saint-Gobain

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 42,6 miliarde de euro în 2019, Saint-Gobain operează în 68 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi. În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips şi Weber, cu aproximativ 1800 de angajaţi și operează 22 de linii de producţie în 13 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava