• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi, 18 septembrie, pe Edgars Rinkēvičs, ministrul afacerilor externe al Republicii Letonia, care s-a aflat în România pentru a participa la Summit-ul Inițiativei Celor 3 Mări.

Șeful executivului român a salutat relația bilaterală foarte bună dintre cele două țări și a trecut în revistă contactele la nivel înalt din anul în curs.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat despre pregătirea preluării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019, despre Brexit, precum și cu privire la cooperarea regională.

În cadrul discuțiilor cu ministrul leton al afacerilor externe, premierul român a avansat o serie de propuneri concrete pentru aprofundarea cooperării economice, care, deși cunoaște o evoluție constant pozitivă, nu a atins potențialul optim. În acest sens premierul Dăncilă a propus, printre altele, creșterea conectivității între cele două economii, inclusiv pe baza dezvoltării infrastructurii și a legăturilor de transport.

Prim-ministrul României și ministrul leton de externe au trecut în revistă și alte oportunități de cooperare sectorială, amintind de domenii precum apărarea, tehnologiile informației, energia, agricultura, cercetarea și inovarea și a avansat inițiativa stabilirii de contacte pentru schimburi de bune practici pe teme de interes pentru țara noastră, în care experiența Republicii Letonia poate fi utilă, printre care adoptarea euro, absorbția fondurilor europene sau aderarea la OCDE.

Ministrul de externe Edgars Rinkēvičs a reiterat sprijinul Letoniei pentru aderarea României la OCDE, a remarcat rolul regional al României și a subliniat importanța unui nivel sporit de conectivitate și a intensificării schimburilor comerciale dintre cele două state.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava