• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi, 9 ianuarie 2019, pe Jacek Czaputowicz, ministrul afacerilor externe al Republicii Polone, la Palatul Victoria.

Premierul României și ministrul de externe polonez au subliniat că relațiile dintre cele două state au cunoscut o dezvoltare intensă și dinamică în ultimii ani și au pus accent pe importanța continuării dialogului româno-polonez în baza Parteneriatului Strategic, încheiat în urmă cu 10 ani.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au abordat și teme legate de agenda europeană. Doamna Prim-ministru a prezentat prioritățile Președinției române la Consiliului Uniunii Europene, subliniind că exercitarea de către țara noastră a primei președinții rotative a Consiliului UE, în primul semestru din 2019, reprezintă un moment de o importanță deosebită și o oportunitate pentru România de a-și reafirma angajamentul în favoarea consolidării proiectului european. Prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut cunoscute așteptările României în sensul beneficierii de suportul și conlucrarea Poloniei pe linia dată – cu trimitere la dosare relevante cum ar fi Cadrul Financiar Multianual, Parteneriatul Estic, Balcanii de Vest etc.

În perspectiva celei de-a doua runde de consultări interguvernamentale dintre România și Polonia – prevăzute a avea loc în țara noastră, în 2019 – prim-ministrul a subliniat importanța deplinei implementări a măsurilor din domenii precum securitatea și apărarea, integrarea europeană, afacerile externe, afacerile interne, antreprenoriatul și economia, inovarea, agricultura și turismul, convenite în cadrul primelor consultări guvernamentale, desfășurate la Varșovia în cursul anului trecut. A relevat valoarea adăugată a interacțiunii sectoriale româno-poloneze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava