Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit vineri, 6 iulie 2018, pe viceprim-ministrul și ministrul afacerilor externe al Republicii Socialiste Vietnam, E.S. domnul Pham Binh Minh, aflat în vizită oficială la București.

În cursul convorbirilor, premierul român a exprimat aprecierea pentru colaborarea tradițională dintre cele două state și a arătat că prezența în România a înaltului oficial de la Hanoi reflectă interesul comun pentru consolidarea relațiilor româno-vietnameze.

Cele două părți au subliniat relevanța intensificării dialogului politic bilateral pentru impulsionarea cooperării dintre România și Vietnam, în ansamblul său.

Șeful Executivului a reliefat importanța specială acordată de Guvernul României extinderii și diversificării raporturilor economice cu Vietnamul în domenii precum industria petrolieră şi a gazelor naturale, petrochimia, industria aeronautică și de apărare, industria materialelor de construcţii. A evidențiat că oportunitățile de cooperare economică sunt susținute de complementaritățile și ritmurile solide de creștere ale celor două economii.

Premierul României și-a exprimat speranța că vizita șefului diplomației vietnameze va stimula legăturile bilaterale și în alte domenii, inclusiv educație, cultură, cercetare și turism.

Totodată, a fost evocat faptul că România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, context în care va urmări inclusiv dinamizarea dialogului UE-Vietnam, de natură să contribuie la dezvoltarea relațiilor economice, comerciale și de investiții între cele două țări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava