MOPAN Suceava

Primul Ministru Victor Ponta l-a primit, azi, la Palatul Victoria, pe domnul Albrecht Freiherr von Boeselager, Mare Cancelar al Ordinului Suveran de Malta, aceasta fiind prima vizită în România la acest nivel în ultimii 15 ani.
Cu această ocazie, premierul Victor Ponta a exprimat aprecierea față de proiectele umanitare desfășurate în România de Ordinul Suveran de Malta, în special prin intermediul Serviciului de Ajutor Maltez din România, precum și disponibilitatea Guvernului de a sprijini dezvoltarea acestor programe.

De asemenea, a fost evidențiată atenția acordată de Ordinul Suveran de Malta proiectelor dedicate comunităților rome, în special proiecte de incluziune socială și educație, acestea reprezentând o prioritate promovată de Guvernul României.
În cadrul discuțiilor privind actualul context internațional, Marele Cancelar al Ordinului Suveran de Malta a subliniat că, în ultimul an, principalul domeniu de acțiune umanitară a vizat migraţia. Premierul Victor Ponta a evidențiat contribuția financiară și logistică a  României alocată pentru problematica migrației precum și preocupările Guvernului pentru consolidarea unor parteneriate cu organizații ale societății civile pentru a consolida această contribuție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava