• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit-o astăzi, 15 noiembrie 2018, pe doamna Mariam bint Mohammed Saeed Hareb Al Mehairi, ministru de stat pentru siguranța alimentară din Emiratele Arabe Unite, la Palatul Victoria.

În cadrul dialogului, premierul român a salutat tendința pozitivă înregistrată în ultima perioadă la nivelul dialogului politico-diplomatic bilateral la nivel înalt, precum și între mediile de afaceri dintre cele două state.

În acest context, a evidențiat importanța cadrului oferit de Parteneriatul Economic Strategic recent adoptat de șefii Executivelor de la București și Abu Dhabi.

Prim-ministrul a transmis, totodată, interesul privind participarea operatorilor români la comerțul fără restricții în regiunea Golfului, pe baza principiului liberei circulații a mărfurilor.

Cei doi interlocutori au subliniat importanța unei coordonări dinamice între autoritățile sanitare veterinare din cele două state, care să conducă la realizarea scopului comun de extindere a exporturilor de produse alimentare din România în Emiratele Arabe Unite. De asemenea, s-au referit la necesitatea utilizării modalităților cele mai adecvate pentru promovarea în continuare a cooperării la nivel guvernamental și între cele două medii de afaceri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava