• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor a Republicii Cehe, Radek Vondráček, în cadrul vizitei oficiale desfăşurate de către demnitarul român în această ţară.

Premierul României și-a exprimat satisfacția pentru realizarea întrevederii cu oficialul ceh, după derularea celei din septembrie 2018, de la București, din marja summit-ului Inițiativei celor Trei Mări. A evocat relațiile bune existente între România și Republica Cehă – fundamentate pe repere istorice comune și numeroase abordări similare sau convergente actuale în plan extern. A susținut imperativul impulsionării dialogului bilateral parlamentar, atât la nivel înalt, cât și al comisiilor de lucru. A încurajat participarea exponenților de marcă ai Camerei Deputaților din Republica Cehă la acțiunile parlamentare organizate pe perioada exercitării de către România a Președinției Consiliului UE.

Șeful Guvernului de la București a apreciat tendința accentuat pozitivă din comerțul bilateral, precum și creșterea semnificativă a investițiilor cehe în România. A relevat, în context, necesitatea sensibilizării mediilor de afaceri românești cu privire la oportunitățile oferite de piața cehă. S-a pronunțat pentru dezvoltarea cooperării sectoriale dintre România și Republica Cehă.

Viorica Dăncilă a reliefat ritmul alert în care a început și se desfășoară Președinția României la Consiliul UE, precum și impactul benefic substanțial al eforturilor acesteia din urmă asupra negocierilor privind dosarele legislative active.

Referitor la chestiunea viitorului Europei, a arătat că Președinția României la Consiliul UE susține ideea de dezvoltare incluzivă a Uniunii, cu depășirea diviziunilor Est – Vest și Nord – Sud, state membre vechi/ noi, menită să conducă la crearea unui spațiu unitar, al creșterii, competitivității și coeziunii la nivelul întregii Uniuni. A definit Cadrul Financiar Multianual 2021 – 2027 drept unul dintre dosarele cheie ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Înaltul oficial ceh a reafirmat susținerea Republicii Cehe pentru aderarea României la Spațiul Schengen.

Nu în ultimul rând, cei doi oficiali au exprimat interesul pentru cooperarea în diverse formate regionale, Președintele Camerei Deputaților a Republicii Cehe invocând, în context, formatul Vișegrad, iar premierul României formatul cvadrilateral România – Bulgaria – Grecia – Republica Serbia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava