Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația NEOS a organizat în premieră în România, prima sesiune de intercunoaștere pentru studenții din Căminul Arcca din București.

Studenții care sunt cazați la Căminul Arcca din Capitală, au beneficiat în prima săptămână de studenție, de o sesiune de intercunoaștere, autocunoaștere și dezvoltare personală.

„Este o premieră în România o astfel de sesiune de intercunoaștere realizată într-un cămin studențesc, special pentru studenții de acolo. Este foarte important ca aceștia să se cunoască, să lege prietenii și să se cunoască și pe ei înșiși. Mă bucur că am putut scrie istorie și sper ca exemplul Căminului Arcca să fie urmat de cât mai multe cămine din țară. Iar pentru studenții care sunt cazați aici, acesta este abia începutul. Vor urma multe alte training-uri de dezvoltare personală, de la comunicare, lucru în echipă și încredere în sine, până la leadership, public speaking și voluntariat”, a declarat Cristian Tănase, președintele Asociației NEOS.

„Când un adolescent se pregătește să fie admis la o facultate și să plece de acasă, asta visează: o viață studențească tipică. Colegi noi, glume, socializare, sprijin reciproc, schimburi permanente de idei. Probabil că niciunul nu visează un apartament de bloc în care să locuiască singur. Iar noi asigurăm atât cadrul social pe care și-l doresc tinerii cât și siguranța pe care o doresc părinții pentru copiii lor. Pe lângă toate acestea, cu sprijinul Asociației NEOS , vrem să le oferim studenților și altceva: dezvoltarea personală. De aceea, pe tot parcursul anului universiar, aceștia vor beneficia de training-uri și ateliere special concepute pentru ei de către Asociația NEOS, care să-i ajute să vadă altfel anii studenției” a declarat Anamaria Dunca, Manager General Arcca.

„Nu am mai văzut la niciun alt cămin sa facă o sesiune de intercunoaștere. A fost ceva foarte util care ne-a făcut să ne cunoaștem atât noi mai bine, cât să ne cunoaștem și colegii de care ne lovim aproape zilnic pe aici. Abia aștept următoarele training-uri. Aici învățăm ceea ce o facultate nu te va învăța niciodată”, a declarat Laurențiu Smoleanu, participant al sesiunii de intercunoaștere.

Primul cămin studențesc din România care beneficiază de o sesiune de intercunoaștere, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava