MOPAN Suceava

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei care nu mai cred de ceva vreme în Moș Crăciun, însă au păstrat în suflet magia specifică Crăciunului. În această perioadă visele devin realitate, iar oamenii se opresc preț de o clipă din ritmul accelerat al vieții pentru a se gândi la ce este cu adevărat important. Familia, iubirea, înțelegerea, ajutorul reciproc sunt cuvintele care le vin în minte. Claudia Pătrășcanu și Andreea Antonescu nu sunt o excepție. Anul 2019 nu a fost unul deloc ușor pentru cele două artiste, ci acela în care au spus adio partenerilor de viață și au început un drum diferit, oricât ar fi de greu, notează click.ro.

Pentru Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani, și Claudia Pătrășcanu, de 41 de ani, sărbătorile de iarnă de anul acesta nu sunt cele mai fericire pe care le-au trăit. Atât Andreea, membra trupei Andre, cât și Claudia se află departe de copiii lor, însă nu încetează să îi poarte în suflet și în gând. Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu, și Gabi Bădălau, fostul partener de viață al Claudiei, sunt tații care se bucură de un Crăciun de poveste alături de micuții lor. În ciuda faptului că poveștile de iubire dintre Andreea și Traian, respectiv Claudia și Gabi Bădălău nu au avut un deznodământ fericit și au fost presărate cu acuzații, iată că părinții au găsit puterea necesară de a ajunge la un consens de dragul copiilor, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/primul-craciun-fara-copiii-lor-claudia-patrascanu-si-andreea-antonescu-cele-mai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava