MOPAN Suceava

Sămbătă 21 mai 2016 în cadrul din Suceava s-a desfăşurat primul examen HSK, examenul internaţional de limba chineză.  La acest examen au participat 51 de studenţi  din Suceava şi 3 studenţi  din Iaşi, primii fiind cursanţi  ai Clubului de Studii Asiatice din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, sub îndrumarea profesoarei Pan Yuyan din China.

Examenul  s-a desfăşurat pe trei nivele 1, 2 şi 3, în trei săli diferite puse la dispoziţie de universitatea suceveană, cu profesori  chinezi veniţi special la Suceava pentru  acest examen. Este vorba de domnul decan Song Shaofeng, director al Institutului Confucius de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi profesoara Yuqin Wang de la Clasa Confucius din Universitatea Ovidius Constanţa.

Acest examen a fost posibil datorită efortului depus pe parcursul celor trei ani de către lectorul voluntar Pan Yuyan care a reuşit să însămânţeze o dragoste pentru limba chineză unui număr de peste 170 de cursanţi de diferite vârste, de la 10 ani până la 67 de ani. Aceştia au descoperit  importanţa învăţării unei limbi care începe să devină de circulaţie mondială precum şi avantajele pe care le au cei ce ce o cunosc.

Pentru cei interesaţi să descopere limba, cultura şi civilizaţia chineză menţionăm faptul că aceste cursuri organizate la Univ. Ştefan cel Mare din Suceava sunt gratuite, iar cursanţii pot beneficia de tabere gratuite în China. Pentru relaţii şi înscrieri detalii pot fi găsite pe site-ul Clubul de Studii Asiatice ww.romania-china.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava