MOPAN Suceava

Primul film horror found footage românesc Be My Cat: A Film for Anne (în limba engleză) va fi lansat online la nivel mondial pe Vimeo On Demand pe 5 decembrie 2016. Este deja disponibil pentru pre-comandă AICI. Lansări pe Amazon Video, Amazon Prime și DVD vor urma în ianuarie 2017.

Regizat, produs și scris de Adrian Țofei, filmul îl are pe același Adrian Țofei în rolul principal al unui tânăr din România ce recurge la gesturi șocante pentru a o convinge pe actrița hollywoodiană Anne Hathaway să joace în filmul său. Adrian Țofei a lansat de asemenea o petiție online pentru a obține o reacție din partea actriței Anne Hathaway.

A avut premiera în 2015 la festivalul internațional de film Fantasporto din Portugalia. Au urmat selecții la peste 15 alte festivaluri internaționale precum TIFF (în competiția pentru cel mai bun film românesc) și Other Worlds Austin, câștigând numeroase premii precum premiul pentru cel mai bun film în 2015 la festivalul internațional de film A Night of Horror din Sydney și premiul pentru cel cel mai bun actor (Adrian Țofei) în 2016 la Nashville Film Festival în SUA și Hamilton Film Festival în Canada.

A fost deja numit ca fiind “potențial revoluționar și periculos” de către Dread Central, o “șocantă capodoperă found footage” de către 28DLA și inclus de Audiences Everywhere în Top 50 cele mai bune filme horror de după 2000. 28DLA a adăugat că “autenticitatea este dată de incredibilele performanțe actoriceși din partea unei distribuții de excepție – Sonia Teodoriu, Florentina Hariton, Alexandra Stroe și Adrian Țofei sunt atât de convingători încât uneori ți-e incomod să privești”.

Rolul jucat de Adrian Țofei’s a mai fost descris de critici ca find “incredibil”, “excelent”, “complex”, “captivant”, “fantastic” și “înfricoșător de natural”. Artsploitation a zis că a făcut “cel mai credibil psihopat într-un film de la Norman Bates încoace”, iar A Night of Horror a zis despre film că e “cel mai revoluționar film found footage de la The Blair Witch Project încoace”. ”Linia dintre realitate și ficțiune nu a fost niciodată atât de genial și terifiant blurată.” (Dread Central). “O experiență cu adevărat unică despre care se va vorbi ani buni de-acum înainte.” (Cinema Slasher). Un film pe care nu vei dori să-l ratezi!” (Found Footage Critic)

Site Oficial – IMDb – Facebook – Twitter – Trailer YouTube

Awards & Festivals – Reviews – Production Insights – Hi-Res Images

 

Primul film horror found footage românesc „Be My Cat: A Film for Anne” se lansează pe internet și pe DVD , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava