MOPAN Suceava

Iubitorii rugbiului sucevean nu se vor putea bucura de derbiul dintre CSM Suceava și RC Gura Humorului din cauza pandemiei cu Covid-19, dar sunt mulțumiți că acest frumos și bărbătesc joc se va relua în sfârșit. Oaspeții au deja un meci jucat în această toamnă, ei pierzând pe final în fața Griviței Roșii București. Și sucevenii ar fi trebuit să joace runda precedentă, dar CSU AV Arad s-a retras din competiție.
Partida dintre CSM Suceava și RC Gura Humorului se anunță a fi una deosebit de disputată mai ales datorită faptului că mulți dintre humoreni au evoluat la CSM Suceava, iar o parte dintre suceveni au ales să evolueze la RC Gura Gumorului.
”Jucătorii noștri sunt extrem de nerăbdători să intre pe teren după pauză foarte lungă din acest an. Așteptăm cu emoție rezultatele testării la coronavirus și sperăm din tot sufletul să nu avem probleme și să simțim din aerul din lunca Sucevei.
Mare păcat de faptul că suporterii noștri nu vor putea sta în tribune, dar noi vom juca la victorie pentru ei” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Marius Colțuneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava