Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) a emis joi, 16 februarie a.c., avizul pentru înființarea primei Organizații de Management al Destinației (OMD) din România, dezvoltată la nivel județean. Este vorba despre „Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș”. „România turistică are nevoie de fiecare dintre noi pentru a deveni tot mai competitivă! Dacă ne dăm mâna și, împreună, construim parteneriate durabile, garantat șansele de a transpune acest deziderat comun în realitate sunt infinit mai mari. Drept urmare, inițiativa Maramureșului de a înființa primul OMD județean din țara noastră este una mai mult decât lăudabilă. Felicitările mele merg și către cele mai noi OMD-uri locale, care au primit în cursul acestui an avizul din partea instituției noastre: Țara Dornelor și Mamaia-Constanța. Încurajez, pe această cale, toate destinațiile autohtone să urmeze aceste exemple de bună practică și, prin asocierile public-private, să contribuie la reforma turismului românesc!”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

„Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș”, reprezentată de președintele Ionel Ovidiu Bogdan, este formată din următorii membri fondatori: Consiliul Județean Maramureș, Saorsa Turism SRL, Turist Suior SRL și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.

Pentru înființarea OMD-ului județean, în structurile de primire turistice clasificate din destinație trebuie să există cel puțin 1.000 de locuri de cazare. Mai mult, în structura organizatorică trebuie prevăzut cel puțin un post de manager de destinație turistică. Referitor la strategia de dezvoltare și marketing turistic, precum și la planul de acțiune, acestea pot fi elaborate și adoptate în cel mult un an de zile de la primirea avizului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava