Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul ”Areni” a găzduit, sâmbătă 3 mai, disputa din cadrul etapei a III-a a turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a dintre Rapid Suceava și Farul Constanța. Gazdele aveau nevoie disperată de victorie după două insuccese consecutive și în final au reușit să o obțină.
Încă din start s-a putut lesne observa că sucevenii își doresc mai mult cdele trei puncte puse în joc decât adversarii lor. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au dominat clar jocul, ”marinarii” replicând prin contraatacuri destul de firave.
Scorul a fost ”alb” după primele 45 de minute doar din cauza neinspirației atacanților suceveni care au ratat din toate unghiurile. Când au jucat la firul ierbii și au deschis jocul pe extreme, gazdele au fost deosebit de periculoase, când au încercat angajări înalte în adâncime, atunci nu au avut nicio șansă în fața puternicilor fundași constînțeni.
În debutul părții secunde a jocului dintre Rapid Suceava și Farul Constanța, două centrări excelente de pe partea dreaptă a atacului sucevean au ”rezolvat” partida. Daniel Bîlan a centrat mai întâi excelent pentru Mircea Negru care a înscris cu capul, pentru ca apoi Cerlincă să pătrundă pe aceeași parte dreaptă și să paseze perfect pentru Ionesei pentru 2-0.
Victorie foarte important pentru Rapid Suceava și eșec dureros pentru Farul Constanța care are șanse mici de a se salva de la retrogradare. Pentru suceveni este o primă condiție îndeplinită în tentative de a se menține în eșalonul second, dar miercuri 8mai urmează un meci capital pentru Rapid, pe stadionul ”Areni” de la ora 18.00 poposind ”rivala” CF Brăila. Puțină inpirație, noroc și mai mult curaj din partea tinerilor ar putea adduce sucevenilor trei puncte immense și esențiale.

Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin (cpt.) – Cerlincă, Sumanariu, Vl. Stănescu, Bâgu – I. Plămadă, M. Negru
Rezerve: Hânţescu – Golofca, Fedorovici, Duţică, Spătar, Cr. Gafiţa, Ionesi.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Farul Constanța: Curcă – Pâslaru, D. Ciobanu, Ad. Ghinea, Barna – V. Apostol (cpt.), S. Tothăzan – Scărlătescu, I. Florea II, Coteanu – Silvăşan
Rezerve: Puia – D. Stan, A. Tudor, Igiroşanu, Dincă
Antrenor: Ştefan Nanu.

Rezultate înregistrate în etapa a III-a a turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a:
Rapid Suceava – Farul Constanța    2-0
CF Brăila – Gloria Buzău    2-1
Unirea Târlungeni – Dunărea Galați    3-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava