MOPAN Suceava

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează prima ediție a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar, ”INOVALIMENT”.

Evenimentul se va desfășura online, în perioada 23-27 noiembrie 2020, și este organizat în parteneriat cu Facultatea de Stiințe și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați și Forumul Inventatorilor Români.

INOVALIMENT este un Târg de Invenții și Inovații din domeniul alimentar adresat tuturor specialiștilor din industria alimentară, atat din mediul academic (studenti, masteranzi, cadre universitare din facultățile cu profil alimentar) cât și celor din cadrul institutelor și stațiilor de cercetare din România și din alte țări.

Scopul târgului de invenții și inovații este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru facilitarea transferului tehnologic.

Înscrierile au loc în perioada 20 octombrie-20 noiembrie 2020.

Participanții pot înscrie proiectele lor de cercetare pe adresa de e-mail: targ@fundatiadanvoiculescu.ro.

Aplicațiile înscrise pot avea ca teame: alimente functionale, ingrediente inovative, biotehnologii de obținere a alimentelor, siguranța alimentelor și nutrigenomica.

În perioada 23-27 noiembrie 2020 vor fi organizate, de asemenea, o serie de conferințe tematice și sesiuni de prezentare ale lucrărilor înscrise.

Sunt acceptate, de asemenea, lucrările brevetate sau în curs de brevetare, indiferent dacă acestea au fost prezentate sau nu în cadrul altor expoziții.

Participarea este GRATUITĂ!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava