Concert pascal
MOPAN Suceava

Prince Jackson, în vârstă de 24 de ani, fiul lui Michael și-a găsit în sfârșit liniștea. Băiatul lui Michael Jakscon și al lui Debbie Rowe a fost traumatizat la 25 iulie 2009, când tatăl lui a murit din cauza unei supradoze de Propofol. A intrat în grija bunicii, la fel ca și frații lui, a avut gânduri de sinucidere, ca sora lui Paris, dar a trecut peste, notează clic.ro.

Prince Jackson, în vârstă de 24 de ani, și-a surprins recent fanii cu un grupaj de fotografii postat pe contul lui de Instagram. Fiul lui Michael a sărbătorit împlinirea a patru ani de relație cu Molly Schirmag, de aceeași vârstă ca el, iubita și colega lui de la colegiul Loyola Marymount, din Los Angeles. Prince Jackson îi declară dragoste eternă și recunoaște că l-a ajutat enorm să treacă peste șocul dispariției tatălui său. Mai mult decât atât. Prince Jackson a povestit că tatăl lui i-a crescut sub un clopot de cristal și nu au aflat cât de rea este lumea în care trăiesc decât după ce Michael Jackson a murit, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/prince-jackson-fiul-lui-michael-si-gasit-linistea-cine-e-cea-care-l-ajutat-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava