Concert pascal
MOPAN Suceava

Prince Jackson – care avea doar 12 ani atunci când tatăl lui, Michael Jackson, a murit din cauza unei intoxicații severe cu propofol, în 2009 – sora lui, Paris, 16, și fratele său, Blanket, 12, vor să păstreze vie amintirea tatălui lor, continuând să transmită mesajul lui de dragoste.

„Vrem să păstrăm vie amintirea tatălui nostru. A fost cel mai bun tată pe care-l putea avea cineva. Ne-a crescut așa cum trebuie și nimeni nu ne poate face în vreun fel să uităm de el. A fost mereu preocupat de omenire. A ajutat foarte multe centre de caritate. În cântecele sale mesajul era unul simplu – dragoste. Vom continua să transmitem acest mesaj.”, a spus Prince, conform contactmusic.com. Prince, în vârstă de 17 ani acum, își dorește să devină regizor, dar până atunci vrea să capete cât mai multă experiență în fața camerelor de filmat și nu se așteaptă să primească vreun rol din cauza faimosului său tată.

„Nu mă aștept să obțin roluri în filme datorită numelui meu. Vreau să reușesc prin propriile-mi puteri. Îmi doresc să ajung regizor într-o bună zi. Dar să fi un regizor bun, trebuie mai întâi să înveți cum lucrează și cum se simte un actor pe platourile de filmare. Vreau să adun experiență, jucând în seriale sau chiar filme, înainte de mă gândi măcar de a trece în spatele camerelor de filmat. Nu este o slujbă pe care să nu o iei în serios. Înainte de a da indicații altora, trebuie să înveți foarte mult în domeniul respectiv.”, a mai spus băiatul regelui muzicii pop, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava