MOPAN Suceava

Asociația Județeană de Atletism Suceava și-a premiat, la finele săptămânii trecute, la stadionul Areni, principalii colaboratori. Au primit distincții din partea președintei Elena Vizitiu, aflată la al doilea mandat în fruntea Asociației, primarul Ion Lungu, Aura Ștefănescu, în calitate de sponsor, Valerică Gherasim, director adjunct al CSM Suceava și secretar în cadrul AJA Suceava, Daniel Davidel, președintele Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Petru Enache, inspector în cadrul aceluiași for, Iustin Tătărău, antrenor la Liceul cu Program Sportiv din localitate, antrenorul federal Silviu Casandra, Cristina Casandra, pentru merite în promovarea atletismului sucevean, Elena Martiniuc, director la Școala Gimnazială nr.9 Suceava, Laura Blănaru, director de marketing la Federația Română de Atletism și antrenoarea Erzilia Țîmpău, pentru rezultatele deosebite obținute.

Președinta AJA Suceava, Elena Vizitiu, a dorit în discursul său să mulțumească colegilor și colaboratorilor pentru sprijin și pentru încrederea acordată.

„Formăm o echipă puternică, ambițioasă, care își propune să susțină atât sportul de masă, cât și pe cel de performanță. În această perioadă grea de pandemie vom încerca să organizăm mici competiții în școli, desigur, cu respectarea tuturor regulilor impuse de Ministerul Sănătății. De asemenea, am ajutat și vom sprijini în continuare sportivii și antrenorii, pentru ca atletismul sucevean să obțină rezultate pe măsură”, a precizat Elena Vizitiu.

La rândul său, Primarul Ion Lungu a anunțat că Primăria Suceava va rămâne în continuare alături de atletism și de sportul sucevean.

„Prin această diplomă pe care am primit-o nu se recunoaște neapărat meritul primarului, ci al Primăriei și al Consiliului Local, care au sprijinit în ultimii 16 ani sportul sucevean. Avem o tradiție cu Crosul Sucevei, e un lucru sănătos, dar, din păcate, deși aveam prins în buget niște bani importanți pentru organizare, acest eveniment nu a putut avea loc în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Copii talentați avem, antrenori profesioniști există și sper ca atletismul sucevean să revină cât mai curând la performanțele de altădată”, a declarat Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava