Muzeul Bucovinei

Echipajul din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier, aflându-se în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului Rădăuți, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa de pe str. Piața Unirii către str. Ștefan cel Mare și care nu a oprit la culoarea galben a semaforului electric aflat în funcțiune.

S-au efectuat semnale regulamentare de oprire, conducătorul autoturismului conformându-se și oprind pe partea dreaptă a carosabilului.

La volanul autoturismului a fost identificat un localnic, care a înmânat polițiștilor certificatul de înmatriculare și asigurarea obligatorie RCA a autoturismului și cartea sa de identitate, precizând faptul că nu are asupra sa permisul de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava