MOPAN Suceava

Sâmbătă, 1 septembrie, ora 22.50, în timp ce acționa pe DC 46, din comuna Horodnic de Sus, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune circa 5 km, reușindu-se blocarea vehiculului, moment în care, atât conducătorul cât și pasagerul din auto, au coborât și au fugit în direcții diferite, fiind imobilizați de polițiști.

Conducătorul auto, identificat ca fiind un localnic de 44 ani, emana halenă alcoolică, însă, a refuzat să fie testat de polițiști cu aparatul etilotest, motiv pentru care, a fost transportat la spital, unde, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Întrucât nu a oprit la semnalele polițiștilor, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 725 lei, conform O.U.G. nr.195/2002 republicată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava