MOPAN Suceava

În data de 21 octombrie a.c., la nivelul Serviciului Poliției de Frontieră Suceava, s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 15.40, polițiștii au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Bilca, o persoană care se deplasa spre interiorul țării şi încerca să transporte cu ajutorul unei roabe improvizate, mai multe colete voluminoase.
Imediat, s-a acționat pentru oprirea persoanei în cauză, un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza localităţii Bilca.
La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea de 4.546 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 53.188 lei.
Totodată, au fost anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.
Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava