Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, ora 07:30, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe raza localității, ansamblul rutier format din cap tractor ce tracta semiremorcă condus de un bărbat, care transporta conform avizului de însoțire cantitatea 41,5020 mc cherestea tivită de esență brad și molid.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că inspecția tehnică periodică a semiremorcii este expirată din data de 07.10.2021, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar ca și măsură complementară s-a procedat la reținerea certificatului de înmatriculare.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la neconcordanța dintre volumul scriptic și cel faptic, ansamblul rutier a fost însoțit și predat în custodia Ocolului Silvic Fălticeni în vederea inventarierii încărcăturii.

La data de 31 ianuarie în urma inventarierii, specialiștii silvici au constatat faptul că, în semiremorcă se află cantitatea totală de 47,594 mc cherestea tivită de esență rășinoase, brad și molid, cu 6,092 mc  în plus față de volumul avizat.

Societatea emitentă a avizului de însoțire a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar cantitatea de 6,092 mc material lemnos, în valoare de 5.300,04 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava