Comenzi MOPAN Suceava

Un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, în timp ce efectua serviciul de patrulare, a oprit în trafic pentru control pe strada Prisosului din com. Râșca o autoutilitară care era încărcată cu material lemnos.

Autoutilitara era condusă de către un bărbat de 42 ani din Râșca care a prezentat cartea de identitate și permisul de conducere fără a deține și categoria”C” care ii dă dreptul să conducă autovehicule cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,500 kg. De asemenea, pentru autovehicul nu a putut prezenta o polița RCA valabilă iar inspecția tehnică periodică conform mențiunii din certificatul de înmatriculare este expirată din 09.10.2018, iar pentru materialul lemnos transportat nu a putut prezentat un aviz de însoțire din care să rezulte proveniența legală.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere” iar pentru lipsă RCA și ITP s-a dispus sancționarea contravențională cu amendă în sumă de 1.305 lei, reținerea plăcuțelor cu numere de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare.

Pe linie silvică, pentru transport de material lemnos fără documente din care să rezulte proveniența legală, în urma inventarului realizat de către lucrătorii OS Râșca, s-a dispus sancțiunarea contravențională și confiscarea fizică a volumului de 4,14 mc lemn foc în valoare de 442,98 lei.
Materialul lemnos confiscat a fost predat în custodia Ocolului Silvic Râșca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava