MOPAN Suceava

Prințesa Diana a fost supranumită „prințesa inimilor” datorită popularității de care s-a bucurat pe parcursul scurtei sale vieți. După moartea sa prematură ea a rămas în mintea și în sufletul britanicilor ca fiind un model de eleganță, stil și gingășie. Astăzi, 1 iulie 2019, prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 58 de ani, amintește click.ro.

Kate Middleton, soția prințului William, este conștientă de faptul că soacra ei și-a lăsat amprenta în istoria Marii Britanii nu doar prin atitudinea pe care a afișat-o, cât și prin ținutele impecabile pe care știa să le aleagă în conformitate cu evenimentele la care participa. Prințesa Diana reprezintă un model de eleganță și simplitate. Ea s-a remarcat prin implicarea de care a dat dovadă și prin interesul arătat față de cei aflați în condiții dificile de trai. Nu doar comportamentul Dianei a fost unul demn de respect, ci și ținutele pe care le purta cu degajare. Pălăriile au reprezentat unul dintre accesoriile sale preferate, de aceea se spune că nu a existat o altă femeie care să fi purtat la fel de multe pălării. Nu doar pălăriile Dianei sunt însă demne de admirat, ci și alegerile vestimentare fără cusur de la care pare să se inspire astăzi ducesa de Cambridge, Kate Middleton, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/printesa-diana-ar-fi-implinit-58-de-ani-7-momente-care-kate-middleton-ne-amintit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava