MOPAN Suceava

Prințul Harry își dorește foarte mult copii și crede că îndatoririle sale de unchi și de naș l-au pregătit foarte mult pentru „meseria” de tătic.

Prințul în vârstă de 32 de ani are în prezent o relație cu actrița Meghan Markle și, deși cei doi nu au încă planuri de a se așeza la casa lor și de a-și întemeia o familie în viitorul apropiat, Harry spune că își dorește copii. „Eu, bineînțeles, mi-ar plăcea foarte mult să am copii.”, a spus Prințul jurnaliștilor de la The Telegraph, potrivit contactmusic.com.

Mai mult, Harry a spus că timpul petrecut cu nepoții săi, copiii Prințului William, dar și cel petrecut alături de finii lui, l-a ajutat foarte mult. „Da, sunt nașul câtorva dintre copiii prietenilor mei… de fapt, am doar cinci sau șase fini. Îmi doresc să cred că sunt un naș bun. Dar cred că pentru a fi așa este necesar să te maturizezi și, în același timp, să nu uiți de partea copilăroasă din tine. Dacă asta înseamnă să mergi în casa cuiva și să-i bați copilul la jocuri, atunci o voi face. De fapt, am antrenament mult,”, a adăugat Prințul Harry, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava