Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiul cel mare al lui David Beckham, Brooklyn, s-a căsătorit cu logodnica sa, Nicola Peltz. La petrecere au fost prezenți mulți invitați, însă, nu toți cei pe care cuplul i-ar fi vrut alături. Ceremonia s-a ținut fără prietenii regali ai tatălui său, potrivit click.ro.

Becks și Posh i-au invitat pe Kate și William la nunta ce a costat 3 milioane de lire sterline, dar Ducele și Ducesa de Cambridge, ce au inclus pe lista nunții lor din 2011 familia Beckham, au refuzat cererea, conform mirror.co.uk.

Pe de altă parte însă, prințul Harry și Meghan, ce i-au avut, și ei, pe David și pe Victoria prezenți la nuntă în 2018, nici măcar nu au fost invitați la ceremonia în care și-au unit destinele Brooklyn și miliardara Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani.

Au mai fost prezenţi, de asemenea, Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog sau Marc Anthony, conform digisport.ro

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/refuz-categoric-printul-william-si-kate-nu-au-564337.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava