MOPAN Suceava

La data de 20 noiembrie,  orele 02.30, în timp ce  desfașurau activitati specifice de patrulare pe DN 29A, în apropiere de  intrarea în satul Șerbanești, comuna Zvoriștea, dinspre sat Poiana, politiștii SPR 8 Adancata au observat  un autoturism în șantul de pe partea stanga  a drumului. Politiștii au identificat șoferul mașinii și întrucât s-a constatat ca acesta prezenta halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Judetean Suceava unde i s-au prelevat doua mostre biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe timpul desfașurării activităților specifice de constatare, la sediul SPR 8 Adâncata s-a prezentat un alt barbat, care a declarat ca autoturismul i-a fost sustras din fața unui restaurant din comuna Zvoriștea.

În   cauza   s-a întocmit dosar penal cu privire la savarșirea infractiunilor  de  ,,conducerea unui vehicul sub inflenta alcoolului sau a altor substante” și ,,furtul în scop de folosinta”.

Prinzând curaj de la alcool un bărbat a furat o mașină din fața unui restaurant din Zavoriștea și s-a răsturnat cu ea într-un șanț la Șerbănești, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava